Gamets 3 hovedpunkter

Annonce


Når man skal køre et game i mellem en top og en bund se jeg det som en 3 delt opgave.

1. forspillet. det er for mig her jeg bruger tid på mind fucks.

Jeg oplever her at der er to typper underkastet den ene er logisk tænktende og det er den anden ikke.. ( Der er mange flere typper der i mellem men for nemmer at kunne forstå og forholde sig til det forholde jeg mig til de to)

Den sidste er den for mig der er nemmest at mind fucke fordi de typisk har en fantastisk fantasi så man skal bare plante et før i dem og så laver de selv resten.

dem der er logisk tænktende er for mig lidt sværer fordi de vil ikke arbejde med et frø, så dem er man nød til at skal plante en masse frø i til man rammer lige det/de frø der virker og så arbejde med dem.

Det kunne også være den del jeg har skrevet om i bloggen Dominans i praksis

2. er selve gamet

For mig er det typisk en blanding af Dominans og Sadisme som jeg ikke vil trætte jer med i denne blog.

3. afslutningen

det er en lige så stor del af gamet som de 2 tidliger punkter.
den første opsamling foregår lige efter gamet er sluttet, her stiller jeg en masse spørgsmål om det der lige er skedt og følelser osv.. det er der to ting i 1 at den bund jeg lige har leget med får sat ord på sin oplevelser og det er en stor del af opsamlingen (Her skal bunden også føle trykhed og nærhed det er også en stor del af det) 2 så lærer jeg en masse af det, jeg har under gamet læst en masse kropssprog som jeg formoder er rigtig men det er her jeg kan få det bekræftet om det er og på den måde bliver jeg hele tiden beder til at læse dem jeg leger med og dem jeg leger med får ikke subblues.
Når men så bryder op er det vigtig at man som top holder kontakten over de næste dage..
Hvis man har gjort den første del godt vil det tit være nok at man sender en besked et par gange om dage der lyder hvordan går det.. det er ud fra min oplevelse ikke noget at sige at du kan bare skrive hvis der er noget du vil tale om, for det vil der ikke være ret mange der vil gøre.(til bunden det er også vigtig at du deler de behov du plejer at ha)

Comments are closed.