Breath Control (BC) Hvordan gør man og hvad skal man passe på.

Annonce


imagesBC hvordan gør man

Hvis vi taler BC hvor man lukke af ved at ligge hånden over næse og mund som er den der er mindst farlig. hvis man gør det få gange så skal man passe på man ikke trækker den så langt at m’eren besvimer, hvis det sker skal man lige være obs på at h*n selv går i gang med at trække vejret igen.
Hvis man gør det mange gange lige efter hinanden kan m’eren blivehøj på en anden måde end ellers og det er pga. mangel på ilt i blodet, og der efter skal man bruge tid på at få noget ilt tilbage i blodet.

Af klemning af luft rør

Hvis vi taler BC ved at klemme luft røret fladt så gælder naturligvis de samme ting som jeg har beskrevet tidligere. men her skal man også være meget obs på strubehoved, laver man skade den kan man ikke lave det igen. så altid gå ind over strubehoved helt op under kæben. gå roligt frem, hvis man kommer til at ramme struben vil m’eren typisk begynde og hoste og så ved man at man ikke helt er på rette kurs.

 Blood chokin

hvis vi taler blood choking så skal man ikke lukke af længer tid end der bare lige er slukket.. virkningen bliver ikke beder ved at holde den længer, men det bliver farligere. jeg gør det typisk sammen med at klemme luftrøret fladt fordi jeg synes det giver en super virkning at slukke dem når de ikke kan holde vejret mere .men her skal man være meget obs på at de selv trækker vejret igen, og hvis ikke de gør et det typisk at sige til dem at de skal trække vejret.
Jeg vil til en hver tid anbefale at man lærer det her af en der kan.

Fare signaler

hvad skal man holde øje med, jo hvis man gør det tit vil der kunne forekomme hovedpine, sløv hed, utilpashed og så vil jeg holde en pause og lave noget andet..
jeg har lige hørt at når man får blodfortyndende medicin så får man let blodsprængninger og de bliver ret store det sker der ikke noget ved man skal bare være klar over det kan ske.
Jeg vil ikke lave blood choking med en der får blodfortyndende

One thought on “Breath Control (BC) Hvordan gør man og hvad skal man passe på.

  1. Hej
    Meget god beskrivelse af metoder.
    Jeg legede en del med breath conrol med min kæreste. Brugte kvælertag på hende på den måde du beskriver. Var ret ophidsende for os begge. Problemet er bare at når man har gjort det nogle gange bliver det mundane, og det mister sin virkning. Så begynder man at trække tiden. Farligt. Den sidste gang vi gjorde det, besvimede hun. Hun begyndte selv at trække vejret og blev bevist efter 2-3 sekunder. Det skræmte hende dog, så det var sidste gang vi gjorde det. Så pas på hinanden når i leger med dette.

Skriv et svar