Dominans i praksis

Annonce


Men kan ha vildt lyst til at Dominere en kvinde men det kan være svært at få sagt det der skal til i starten og nogle gange lykkes det og andre gange gør det ikke.

Og for dem hvor det ikke lykkes har jeg tænkt lidt over om det er muligt at hjælpe dem lidt på vej og det er så i første omgang blevet til denne blog.

Det jeg høre og oplever der er svært ved Dominans er at sige hvad det er man vil og hvad man vil ha hende til, og det kan der være mange grunde til hvorfor det er svært som jeg ikke vil gøre mig klog på her.

Jeg holder selv rigtig meget af at dominere en kvinde og jeg vil her prøve at komme med nogle ting jeg selv har fået til at virke.

Jeg vil typisk starte med at få fordelt magt forholdet i mellem os og det gør jeg typisk ved at få hende til at side på knæ på gulvet, og det er starten på at få hende til at underkaste sig, den lyst vil jeg godt blande med noget liderlighed og der sidder en knap på de fleste kvinde i nakken altså der hvor hårene sidder fast, man skal ikke bare trække i håret nej man starter i nakken med flad hånd og køre så fingrene op i mellem håret og tager så fat helt inde ved hoved bunden det giver en super god virkning.

Så har man styr på hoved og det vil sige at man også styrer hendes blik, så skal vi ha styr på hendes hænder og alt efter hvad man er til kan de ligge på hendes lår med håndfladerne op af eller på ryggen hvor hænderne tager fat i modsatte albue, det der er vigtig her er at hun skal gøre noget med hænderne hun ikke plejer.

Man kan også med fordel skille hendes lår ad så der er fri adgang til herlighederne det vil også betyde at hun er bevist om det og har fokus på at hun gør noget for dig.

Så er vi tilbage ved ansigtet og her er mange muligheder et lille klap på kinden ikke en hård lussing men bare et lille klap. det vil når slaget rammer ydmyge hende og der efter frem kalde liderlighed. her vil hun typisk komme i konflikt med den pæne pige inde i sig selv.

Hvis man fornemmer at det er gået godt vil jeg som det næste tvinge hende mund åben og putte en finger ind i munden på hende rode lidt rundt og gerne ned i halsen og gerne så hun er lige ved at kaste op, her arbejder vi igen med ydmygelse og lige efter kommer liderligheden.
Lidt BC kan også virke fantastisk jeg gør typisk det at jeg lukker for næse og mund med hånden

Hvis hun tager rigtig godt i mod det du lige har gjort kan man spytte hende i ansigtet, jeg vil ikke starte her og hvis man gør det når hun ikke er klar til det vil det sikkert betyde at legen er slut. Hvis det ender sådan er det vigtig at man får den afsluttet på en god måde, det er jo fordi den Dominante ikke har gjort hende rigtig klar til det, det er på ingen måde kvindens skyld.

Har du været i gennem det her med hende så kan du tage hvad du vil i sengen skub rundt med hende sætte hende i stillinger hun ikke havde fantasi til osv.. Det vil betyde at hun er modtagelig for det meste.

Jeg ved godt at alt hvad jeg har skrevet ikke passer på alle kvinder men det passer dog på mange.

Comments are closed.