Mit BDSm CV.

Annonce


cv-300x297Jeg er en mand der er først i 40, ende, jeg har gået til BDSm i en del år efter hånden hvor jeg leger i Dominans og Sadisme delen, det gør jeg sammen med min faste partner og slavinde. vi lever i et åbent forhold der gør at vi sammen og hver for sig har andrepartner.
Jeg har altid haft lysten til at undervise og har også i forbindelse med job osv. haft mulighed for at gøre det. Og efter nogle år i  forenings/klub del af BDSm. fik jeg lyst til at dele de ting jeg har lært.

Så jeg gik i gang med at tænke over hvordan jeg kunne gøre det på bedst muligmåde og i samarbejde med en af mine gode venner fandt vi frem til noget vi synes der kunne bruges.
Det blev til en workshop for sadister og det gik så godt et vi har været rundt i hele landet og afholde de her workshops.
I en af de jyske foreninger begyndte jeg at holde Mentoraften en gang om måneden og det kørte jeg i et par år.

Jeg har kørt nogle tema aftener i en af de Fynske foreninger som også var ret godt besøgt.
Men efter hånden som jeg kom rundt og så hvad folk brugte af redskaber i deres leg kunne jeg godt se at der manglet noget på Market i den retning.
Så jeg kastet mig ud i at prøve at lave en pisk og det gik ikke så godt så lavet jeg en mere og det gik noget beder og det er så blevet til det du i dag ser på http://www.sadistenstoolbox.dk/

For ca 3 år siden fik tidligere omtalte ven og en ide om at lave en BDSm forening i det midtjyske og det kastet vi os så ud i..
Og det er gået meget godt nu her efter 2 år tæller den ca 150 medlemmer.
jeg har også haft fornøjelsen af at være over og undervise Joan Ørting og hendes sexologer og stillet op til debat bag efter..

Nu har jeg en sexshop i Skive som jeg har sammen med http://www.sadistenstoolbox.dk/Og i baglokalet af den kommer der en del BDSm folk og snakker eller udøver eller for at lærer noget nyt af dem der kommer i baglokalet og det er typisk fredag aften der er mange mennesker.

Lidt om hvad jeg er for en og hvad jeg har lavet..

Skriv et svar