Værktøjer til god leg.

Annonce


Hvorfor denne blog

Jeg fik lyst til at skrive denne blog fordi jeg gerne ville dele mine oplevelser med jer her på bloggen.

Og lige meget hvad der kommer til at stå så vil jeg lige sige, at det, at hjælpe nye i gang i dette fantastiske univers er super spændende, sjovt, givende osv.

En af grundende til, at jeg kastet mig ud i at lave de ting jeg nu gør for nye, var fordi jeg tit hørte m’ere sige, at de havde leget med en S’er som ikke havde værktøjerne til at bringe m’eren der ud hvor det er super fedt at være.

Så det bestemte jeg mig for at gøre noget ved.

Og jeg må jo konstatere at det er rigtig hvad m’erne siger. Men jeg tror det handler om, at som udgangspunkt så er der stor for skæld på hvad S’er og m’er vil med deres SM liv.

For de fleste S’ere starter det med lidt Dominans lidt mind fucks. og det er ikke så svært. Men når det så kommer til at påfører smerte så bliver det noget sværere, og jeg tror det er fordi at vi alle er opdraget til at man slår ikke på kvinder.. Og den grænse er svær at flytte og når man så gør det så sker der tit to ting. 1) at man ikke rigtig slår eller på fører smerte 2) eller at man giver den alt for meget gas så m’eren ikke kan klare det..

Og hvad skal vi så bruge det her til, jo ser du, hvis man som S’er og m’er nu kunne bruge lidt tid på at øve sig uden at det behøver, at være leg, så man undervejs kunne snakke om de ting man øver det vil helt klart gøre jeres leg beder.

I bund og grund er det sværere jo ved at være sadist, at kunne læse kropssprog. Kan man ikke læse kropssprog. Bliver det hurtig til at man er for blid eller alt for hård.

Så hvis man som m’er vil hjælpe en S’er godt på vej skal m’eren

sovevaerelses-saet-

være meget tydelig i sit kropssprog og det vil gøre jeres leg beder.

Men vi holder ikke op med at lave Workshops og Mentor aftener og hvad vi nu ellers finder på af nye ideer så der vil være rig mulighed for at få nogle nye værktøjer og udvikle sig.

Skriv et svar