Spanskrør

Annonce


Jeg vil give mit bud på bruge af spanskrør.

Baggrund om spanskrør

Lidt baggrund om spanskrør. der er en del m’er det har prøvet spanskrør som en del af en straf og har der for ikke fået et godt forhold til spanskrør.

Hvad man skal tænke over

Det skal man  lige ha i tankerne når man skal lærer en m’er at tage i mod et spanskrør.

Tit er det sådan at S’erne kan rigtig godt li et tyndt rør og de helt tyndt har mange m’er meget svære ved at tage i mod fordi det giver smerte i huden og den har de fleste m’er svær ved at håndter alene.

Og så er der rigtig mange S’er der rigtig godt kan li at tappe det vil sige at man slår mange slag hurtig efter hinanden dog ikke så hårdt. det der sker ved det er at m’eren tager smerten ind og ind og ind men får ikke tid til at arbejde med den og må tit give op.

Personlige præferencer

Jeg kan godt li at slå hårdt med et spanskrør og det jeg gør hvis jeg vil slå hårdt med det er at jeg bestemmer mig for hvor så ligger jeg røret der hvor jeg vil ramme der efter løfter jeg røret for så at slå, når det ramme forsætter jeg slaget lidt på den måde hjælper jeg slaget dybere ned. og så lader jeg det ligge der hvor der ramme det gør at smerten bliver nede i musklen. hvis man flytter røret lige efter slaget er det min opfattelse at smerten ikke går så dyb  og at det forplanter sig til hunden.

Forskellen på tykt og tyndt spanskrør

Et tyndt rør efter lader smerten i huden og jo tykkere et rør er jo dybere går smerten. et spanskrør skal efter min opfattelse ikke være længer end 60 cm bli55_89_img_7979ver det længer er de svære at styrer.

 

Et godt eksempel på et tyndt spanskrør

kunne være det her.

et tykt spanskrør kunne være det her.

 

 

 

Der fås rør med latex og krympeFlex osv. grunden til denne behandling er at det kommer til at se godt ud og at det er nemmere at gøre rent bag efter. det gør ikke noget mærkbart for slaget.

Spansk rør kan bruges over hele kroppen så længe der er en muskel at slå på. men overvej lige hvad for et rør du vælger til hvad..

2 thoughts on “Spanskrør

  1. du må gerne efter lade en kommentar så jeg ved og du kan bruge det jeg skriver.. eller hvis du har et emne du gerne vil jeg tager op

  2. Jeg bruger osse et tyndt spanskrør, men det er en smule længere end 60 cm. Min kone kan ikke lide at få klø med det tynde spanskrør, men hun mener selvfølgelig, at jeg skal klø hende, når hun fortjener det. Det foregår jo altid i den bare numse

Skriv et svar