Forskellen mellem en tøs og slavinde – er der nogen?

Annonce


Hvor starter vi

Jeg vil her give mit bud på de to begreber.

Jeg stiller det meget groft op for nemmere at kunne beskrive forskelden.
Overordnet kan man sige at der er to forskeldige games man køre med de to typer og det er på Dominans siden.

tøsen

En tøs tager udgangspunkt i sig selv og i hendes behov, og det vil sige at de handlinger hun gør er med udgangspunkt i hendes lyster.
Det vil sige at når hun provoker som tøser tit gør er det fordi hun har et behov for opmærksomhed.
tøsen har ikke ret tit lyst til at underkaste sig og det vil sige at ting som ydmygelse vil ha en dårlig virkning på hende hun vil typisk føle tros i den forbindelse.
tøsen vil i ha lysten til at køre en magt kamp med hendes top og vinder hun den vil hun tit miste lysten til gamet med hendes top.
tøsen vil med hendes provokationer typisk søge at blive straffet og her er det som top vigtig at man er konsekvent og at de regler man har sat op for hende bliver kontrolleret og ved overskridelse skal der straffes.

slavinden

en slavinde tager udgangspunkt i hendes top’s behov forstået på den måde at hun til en hver tid vil tilside sætte sine egene behov til fordel for toppen’s behov.
hun sætter en stor ærer i at underkaste sig og det giver hende stor nydelse.
En slavinde vil aldrig provokere for at opnå en straf, når man straffen en slavinde vil hun typisk opfatte det som at hun har fejlet og det tager hun meget nær og bliver tit meget ked af det.
slavinden  er typisk den der hele tiden er på forkant med hendes top’s behov hvis han mangler kaffe er hun der med kanden.
Det første en slavinde gør når hun kommer ind i et lokale med sin top er at se hvor kan jeg finde de ting min top kan få brug for sp hun er kan når han har behovet.

det er ikke ret mange der kan spejle sig helt i de to beskrivelser men typisk lidt fra den ene og lidt fra den anden.
Men man hæler tit mere til den ene eller den anden.

Har du nogle input vil jeg meget gerne høre dine svar (og ja du må gerne være anonym 🙂 )

Skriv et svar