Signaler og Kropssprog

Annonce


Noget af det  sværeste som S’er er når man leger med en ny m’er, er at læse de signaler og det kropssprog m’eren bruger for at fortælle S’eren hvordan h*n har det..

images (1)

Og hvis man nu ikke opfanger de signaler så kan det i værste fald gå helt galt..

Når noget gør ondt altså rigtig ondt, vil man naturligt prøve at flygte fra det der giver smerten og hvis det ikke er muligt vil man prøve lade som om man er død. og det gør man typisk ved at indtage fosterstilling..

Når h*n står på en kors og bliver påført smerte og det bliver for meget og h*n ikke kan holde det ud vil h*n prøve at flygte ved at trække sig vær,

images

flytte sig fra slagende og tit ved at trække det ene ben op under sig . vejrtrækningen bliver tunger, hænder knyttes hårdt, krummer tær, står på tær,  spænder i de muskler der slås på.

Hvis der er for blidt er det nogle halt andre signaler man ser, så er det noget med at man ikke står så godt eller at der er noget ved manchetterne der er træls,  noget der slet ikke har noget med det man er i gang med der bliver spændende. stritter lidt med numsen.  det klør alle steder,

 

Det var nogle af de signaler man kan opleve har du nogle at tilføje er du meget velkommen til at skrive dem

Skriv et svar