Første slag med pisken

Annonce


Tanker om de første gange.

Jeg husker det godt, den første gang jeg skulle svinge en pisk, jeg rystet lidt på hænderne var lidt usikker, jeg havde øvet mig lidt hjemme fra en sofapude havde fået den helt store tur.

Ca, der eller slet ikke.

d5ba3ea1c0fb1313d47f32229ea23d5a

Der stod hun med bar numse og ventet på at jeg tog mig sammen til at få gang i pisken, jeg var flere gange henne og pille lidt og skubbe lidt rundt med hende og et par slag med hånden blev det da også til.
Jeg huske at tænkte tanken så nu skal det f… være..
snertene bliver sendt afsted og rammer slet ikke der hvor de var tiltænkt, hovsa igen tænkte jeg og jeg sendte dem af sted igen og igen og igen.

Kontrolden næsten tilbage.

Og der gik ikke længe inden jeg følte at jeg havde styr på det, altså så meget at jeg næsten ramte der hvor jeg gerne ville , og jeg havde fornemmelsen af at jeg havde kontrolden igen. og at det var mig der styret gamet.

Udvikling 
De næste gange jeg brugte pisken kunne jeg mærke at jeg udviklet mig og det blev nemmere at ramme det jeg gerne ville. Men det var svært for mig at stå  til modtagernes venstre sige og skulle slå hen over ballerne så det måtte jeg arbejde noget med.
Til den anden side faldt det mig noget nemmere, at ha styr på snerterne og ramme der hvor jeg gerne ville læse kropssprog og køre lidt Dominans og så ha styr på mine egene lyster..
efter at ha fået styr på at ramme fra venstre, fandt jeg ud at at det ikke bare var at slå men at min placering i forhold til modtagerne også havde en betydning og måden jeg holde pisken på osv.

32_64_img_7889

Skriv et svar