Piskens brug

Annonce


Nå man så har fundet den helt rigtig pisk hvordan bruger man den så???

Opvarmnings slag 

Man starter typisk med at varme op og den type slag der er god til opvarmnings slag er et slag hvor man rammer med en stor del af snerterne dog med fokus på snertenderne så de ikke rammer steder hvor det ikke er til tænkt. Men ellers slynger man snerterne afsted og så snart de ramme giver man ikke mere kraft/fart og så får man det bedste ud af det hvis man slår fra flere vinkler.

Dybe slag (Slå forbi )

Et slag der går dybt. Det gøres ved at når man rammer så fortsætter man slaget til man er forbi målet. Det slås bedst hvis man står på siden af den der skal modtage således at der er noget kraft at slå med efter man har ramt målet. det er der gør at slaget går dybt.

Tryk slag

en slag type der er god til at slå på ryggen. og det vil gøre at man kan trykke lidt på lungen og det kan give en ret god virkning.
Måden man gør det på er, med en tung pisk slår man oppe fra og så skal man ramme med så stor en del af snerterne som muligt.  slaget skal rammer lige i mellem skulderbladene, (vigtigt at snertenderne ikke rammer i nakken) og så trækker man slaget lige ned og frem.

Håndklæde slag 

Det er et slag som de fleste kender, det slag man laver med håndklædet i omklædningsrummet i skolen. kan man også lave med en pisk,  man bruger kun den yderste del af snertene og det gør at det ikke er super nemt at ramme der hvor man gerne vil. men med lidt øvelse kommer det.

Gummi pisk slag 

Når man bruger en gummi pisk kan den naturligvis bruges som alle andre piske, men gummi har den fantastiske egnskab at de bider i huden og det vil sige at hvis man trækker slaget ud til siden når det rammer så vil man kunne skabe nogle små hudafskrabninger og det vil gøre huden meget mere følsom.

Præcisions slag 

er en slag type hvor man vil ramme et lille med forud bestem område. dette er nemmest at gøre med en pisk med ens lige lange snerter og man bruger kun de yderste af snerterne og typisk bliver det er “kæle” slag hvor man rammer og lader den glide hen over huden.

 

For alle slag gælder det at man skal passe på ikke starte for hårdt ud (slår for hårdt) fordi så kommer man til mangle kraften i den anden ende. og det er rigtig træls at stå i den anden ende og ikke havde mere kraft at give af.
Og så kan det også være svært for modtageren at arbejde med smerten hvis man starter for hårdt.

Skriv et svar