Mindfuck/ tankespind

Annonce


Hvordan gør man og hvordan virker det.

Hvad er det der sker.
Man skal havde sat gang i modtagerens fantasi og havde den i en rille hvor det handler om sex.
mindfuck  er forbundet med Dominans og det vil jo sige at man kan bestemme hvad og hvordan.
Jeg vil prøve at beskrive hvad man gør og hvordan og ikke mindst hvordan komme man i gang.

Hvis man er helt ny og man vil kaste sig ud i det her skal man starte med at tænke at der skal ikke så meget til som man tror..
Noget af det jeg lavet da jeg startet som virket super godt på en der var ny.
Var at jeg bestemte at en jeg leget med skulle gå uden trusser en hel weekend. og så gjorde jeg ikke andet, og virkningen var super. Ved at hun skulle gå uden trusser en hel weekend var hun bevist om hendes lyst og liderlighed og om at det var mig der havde bestemt det var sådan det skulle være.
og så kørte hendes fantasi

det kunne også være at man fortæller lidt om hvad der skal ske næste gang dog uden at fortælle ret meget som så vil gøre at det sætter gang i fantasien.

hvad det her angår så er der to typer mennesker. der er dem der er logisk tænknede og dem der ikke er tænkende og det er ikke den samme måde man går til opgaven.

dem der er logisk tænkende vil hurtig gennemskue hvis man planter en tanke i dem, så det man gør med dem er at man planter mange tanker i dem og så skal de nok selv afslører hvad det er for en af dem der virker, når de vil havde uddybet noget af det så betyder det at det virker.
Dem der ikke er logisk tænkende har typisk en god fantasi og der skal man bare plante et frø og så skal de nok selv klare resten.

Og hvad er det så man skal arbejde med, det er følelser som liderlighed, frygt, skam, trykhed, usikkerhed er bare nogle af de følelser man arbejde med.

 

2 thoughts on “Mindfuck/ tankespind

  1. […] inden man går i gang  med et mindfuck skal man gøre op med sig selv hvad det er for en følelse man vil arbejde med, tit er det i forbindelse med mindfuck’s er det tit frygt man arbejder med og det er det også i dette tilfælde. Du kan med fordel læse http://blog.sadistenstoolbox.dk/2014/02/02/mindfuck-tankespind/ […]

Skriv et svar