Nåle leg

Annonce


En af de ting man kan lege med som for langt de fleste er ret grænseoverskridende.

Jeg vil typisk gøre som følgende:

Gøre det udstyr klar jeg skal skal bruge, det vil sige nåle, nålebeholder, latexhansker, sprit til aftørring.
Så tager jeg handsker på  og starter med at spritte af og det gør jeg af to omgange for at få den bedste virkning.
Det område jeg vil bruge bestemmer jeg ud fra hvor meget den jeg leger  har prøvet, en ny vil jeg typisk sætte nåle i ryggen og en der har prøvet lidt mere vil jeg gå om på forsiden så modtageren kan se hvad jeg laver..

Når jeg så er klar til at sætte den første nål, tager jeg fat i huden og på den måde laver en lille pølse og i den sætter jeg nålen vandret ind i huden og jeg prøver at holde mig i de øverste hudlag det vil sig 5 mm. ned i huden.
Jeg vil typisk bruge en nål der har lidt tykkelse og længde det kunne være de her http://www.sadistenstoolbox.dk/klinik/111-100-stk-gronne-kanyler.html
De er gode til brug på langs af huden.

Hvis man vil vinkelret ind i huden vil jeg typisk gøre det i store muskler eller bryster og her vil jeg bruge en ret tynd og kort nål .

Hvis man vil sætte en nål i brystvorden på en kvinde skal man være obs på at man kan skade mælkeleder, men for at minimere dette kan man tage fat i den del der er stiv og holde i den del imens man stikker så vil man komme så langt tilbage i brystvorten at man minimere risikoen for skader.

Og hvad er det så de gør de her nåle, det er ikke den store smerte vi taler om, men hjernen bliver vildt påvirket af det og det kan den være i et par dage efter hvis man røre ved det område men har sat nålene i.

 

 

 

Skriv et svar