Eksempel 1 på et mindfuck af en ikke logisk tænkende

Annonce


inden man går i gang  med et mindfuck skal man gøre op med sig selv hvad det er for en følelse man vil arbejde med, tit er det i forbindelse med mindfuck’s er det tit frygt man arbejder med og det er det også i dette tilfælde.
Du kan med fordel læse http://blog.sadistenstoolbox.dk/2014/02/02/mindfuck-tankespind/

Udlån.

Jeg starter ikke med at fortælle hende at hun skal udlånes til en anden Herre, men bare at der vil ske noget nyt inden for de kommende dage. Den får hun lov til at går og tænke lidt over et par timer, her efter siger jeg til hende at hun de kommende dage skal være helt sikker på at hendes fisse er ny barberet.

Dagen efter får hun en besked om at hendes røv er mig hul og at det er kun mig der må bruge det hul.
sener på dagen sende jeg hende en ny besked og giver hende en kode og hvis der er en der siger den kode til hende skal hun gøre som hun får besked på lige meget hvad det er, hvor det er, og hvornår det er.

sener forlanger jeg at få et billede af hendes ny barberet fisse. her vil jeg typisk ikke være tilfreds og forlange hun gør det om, kontrol er altid godt.

vi er kommet lidt tætter på det det hele handler om og jeg giver min underkastet besked på at at inden for de næste 48 timer vil hun få besked på at sætte sig på knæ på gulvet midt i hendes lejlighed uden tøj med bind for hendes øjne  og tage i mod det der kommer. når hun får beskeden har hun 30 min til at gøre sig klar.
På dagen  hvor jeg ved det skal ske og hun ikke ved det, vil jeg starte med at give hende nogle opgaver og gerne nogle i nærheden af noget offentligt så hun tror at der kommer en og siger kode ordet. opgaverne kunne være tage nogle billeder af hende selv eller tisse et sted.

og så gerne holde hende op på at hun ikke må gå længer hjemme fra end hun kan nå hjem og være klar inden for 30 min.

Når jeg er klar og den hun skal lånes ud til er klar får hun signalet til at holde sig klar..

så sætter man det hele i værk.
Det her kan bruges på to måder man kan gennem føre det som beskrevet men man kan også selv møde op og gennem føre det og se om hun opdager hvem det er.
det er en god måde at finde ud af om hun er klar til udlån osv.
Jeg vil sikkere mig at hun har et stop ord så hun har mulighed for at sige fra, selv om det ikke er ret tit de gør det når man arbejder på denne måde, hvis man som Dominant forlanger af en slavinde at hun skal det her vil hun gøre det.

 

Skriv et svar